Servicii

Cele două săli de conferințe și evenimente precum și foyer-ul de întâmpinare vă stau la dispoziție cu dotările specifice. Acestea au fost gândite pentru tot confortul și atmosfera potrivită evenimentelor dumneavoastră. Fie că este vorba de decor, lumini, scenă, sunet sau imagine nu ezitați să cereți ajutorul specialiștilor noștri pentru pregătirea spațiilor conform nevoilor dumneavoastră.

 

Sala de evenimente România

1

500 de locuri pe scaune (aprox. 240 de persoane în format nuntă), scenă evenimente, amplificare audio, proiecție video, lumini de scenă configurabile, aer condiționat, etc.

Dotare tehnică specifică evenimentelor corporate

4

Acces internet, imprimantă laser monocrom și color, amplificare audio, proiector video, etc. Sălile pot fi dotate cu echipament IT (laptop-uri) pentru fiecare participant în parte (până la 100 de persoane).

Săli de seminarii, ședințe, prezentări, training

3

Oslo (150 pers), Roma (50 pers). Complexul beneficiază de mai multe săli mici de evenimente configurabile după nevoile dumneavoastră. Cu mese de ședință sau scaune așezate pentru prezentare cu ecran de proiecție.

Activități de timp liber, team building, sport

sport

În acest scop complexul este dotat cu spații de odihnă și relaxare, la marginea complexului este pădurea Țegheș, iar la 10 minute râul Argeș.

Servicii de alimentație și catering

catering

În cadrul complexului, pe perioada evenimentelor, se pot servi gustări calde și reci, cafea, băuturi răcoritoare, etc. Pentru mese complete puteți folosi serviciul nostru de catering unde beneficiați de flexibilitate maximă cu privire la meniu.

Locuri de Parcare

parcare-CEB

Centrul de Evenimente, Nunți și Conferințe București a fost dotat cu locuri de parcare special amenajate pentru dumneavoastră și oaspeții evenimentului dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji de costuri pentru că acestea au fost onorate prin încrederea pe care ne-ați acordat-o și prin recunoștința noastră pentru că ați ales Centrul de Evenimente, Nunți și Conferințe București.